Rolly Toys prikolica rollyHalfpipe Deutz 122240
Otroška prikolica rolly toys Deutz

Rolly Toys prikolica rollyHalfpipe Deutz 122240

124,99  z vključenim DDV

Rolly toys otroške igrače

Starost : 3 +

Opis

Rolly Toys prikolica rollyHalfpipe Deutz 122240

Rolly Toys prikolica rollyHalfpipe Deutz 122240 je popolna igrača za otroke, stare od 3 do 10 let, ki so navdušeni nad kmetijskimi pustolovščinami.

Ta velika in trpežna dvoosna prikolica igri dodaja pridih realizma. S priročno funkcijo prevračanja s pomočjo ročaja za prevračanje lahko otroci enostavno izpraznijo prikolico in raztovorijo svoj tovor. Z nagibnimi zadnjimi vrati je raztovarjanje še lažje.

RollyHalfpipe Deutz-Fahr ni le zabavna igrača, temveč tudi razvija domišljijo in motorične sposobnosti mladih igralcev. Z rollyHalfpipe Deutz-Fahr se lahko otroci potopijo v svet kmetijstva in uživajo v urah igre. Ta visokokakovostna igrača je trpežna in robustna ter lahko prenese pustolovščine na vrtu ali igrišču.

Primerna za vse velikosti traktorjev (Kiddy, Kid, Junior, Farmtrac – Premium ter Classic in X-trac), vendar priporočljiva za Junior, Farmtrac – Premium ter Classic in X-trac.

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 3 – 10 let
  • Velikost: 89 x 45 x 43 cm
  • Teža: 5,8 kg
  • Velika in trpežna kipper prikolica
  • Dvoosna prikolica
  • Priklopnik lahko nagnete s pomočjo ročice
  • Zadnja vrata priklopnika se lahko odprejo
  • Velikost pakiranja: 79 x 31 x 42 cm

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Otroci ne smejo sedeti v priklopnikih. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.