Traktor rollyKid Steyr 6165 CVT 023936

Traktor rollyKid Steyr 6165 CVT 023936

139,00  z vključenim DDV

Starost : 2,5 do 5 let

Opis

Traktor rollyKid Steyr 6165 CVT 023936

Traktor rollyKid Steyr 6165 CVT 023936 je vrhunsko vozilo za otroke, stare od 2,5 do 5 let, ki odlično združuje zabavo in možnosti učenja.

Ta traktor na pedala, vključno s prikolico in sprednjim nakladalnikom, ponuja neskončne pustolovščine in je idealna platforma za razvoj malčkov. Realistični pokrov motorja je mogoče odpreti in pogledati pod „pokrov“. Z nastavljivo napetostjo verige in zaščitenim verižnim pogonom rollyKid Steyr zagotavlja varno in nemoteno vožnjo. Inovativno vrtljivo krmiljenje v kombinaciji z robustno krmilno palico omogoča natančen nadzor ter spodbuja fino motoriko in koordinacijo rok in oči. Prikolica in sprednji nakladalnik ponujata možnosti domišljijske igre, saj ju je mogoče naložiti za različne naloge. Impresivna nosilnost do 50 kg zagotavlja, da rollyKid Steyr spremlja otroka na njegovih pustolovščinah.

Zadnji priključek rollyKid Steyr 6165 ponuja številne možnosti za dodatno zabavo. Tu lahko naknadno namestite različne funkcionalne dodatke, da bo vozilo še bolj vsestransko. Naj gre za prevozne naloge ali ustvarjalno igranje vlog, rollyKid Steyr ponuja neomejene možnosti. Obogatite življenje svojega otroka s kakovostnim, vsestranskim in robustnim vozilom rollyKid Steyr. To vozilo ni le igrača, temveč tudi spodbuda zabave, učenja in dragocenih otroških spominov.

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 2,5 – 5 let
  • Velikost: 161 x 47 x 55 cm
  • Maksimalna obremenitev: 50 kg
  • Teža: 9,6 kg
  • Pokrov motorja je mogoče odpreti
  • Zaščiten verižni pogon
  • Nastavljiva napetost verige
  • Zadnji zatič
  • Funkcionalne dodatke je mogoče naknadno vgraditi
  • Velikost pakiranja: 81,5 x 42,5 x 45,0 cm

Dodatne gumice za zadnje kolo.

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Otroci ne smejo sedeti v priklopnikih. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.