Rolly Toys prikolica rollyFarm Trailer 122097

Rolly Toys prikolica rollyFarm Trailer 122097

54,99  z vključenim DDV

Rolly toys otroške igrače

Starost : 2 1/2 + let

Opis

Rolly Toys prikolica rollyFarm Trailer 122097

Rolly Toys prikolica rollyFarm Trailer 122097 je popoln pripomoček za mlade kmetovalce, stare od 2,5 do 10 let. Ta trpežna enoosna prikolica je bila zasnovana tako, da otrokom omogoča realistično in razburljivo izkušnjo kmetovanja.

Prikolica rollyFarm Trailer s svojo impresivno izdelavo in podrobno zasnovo daje mladim kmetovalcem občutek, da delajo na pravi kmetiji. Zadnja vrata prikolice otrokom omogočajo, da po potrebi varno prevažajo in razkladajo svoj pridelek ali igrače.Visokokakovostna konstrukcija in trpežni materiali zagotavljajo, da bo prikolica zagotavljala dolgoletno uživanje. Otroci lahko sprostijo svojo domišljijo, ko v tej prikolici prevažajo svoje igrače, bale slame ali celo majhne zaklade.

S prikolico rollyFarm Trailer lahko otroci na igriv način doživljajo svoje kmečke dogodivščine in se prepustijo svoji ustvarjalnosti. Ta igrača ne zagotavlja le zabave, temveč spodbuja tudi razvoj motoričnih sposobnosti in domišljije pri mladih kmetih. Privoščite svojemu otroku pristno kmečko izkušnjo s prikolico rollyFarm Trailer!

Ključne lastnosti:
  • Priporočena starost: 3 – 10 let
  • Velikost: 62 x 46 x 37 cm
  • Teža: 3,1 kg
  • Enoosna prikolica
  • Primerna za vse traktorje Rolly Toys
  • Velikost pakiranja: 64 x 23 x 32 cm

Proizvajalec : Rolly Toys, izdelano v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Otroški traktor rollyFarmtrac Deutz Agrotron 710348OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Otroški traktor Farmtrac Premium II SteyrOPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Ne uporabljajte v bližini prometnih cest in vod. Ne uporabljajte na strmem terenu ali na stopnicah. Otroci ne smejo sedeti v priklopnikih. Nošenje zaščitne opreme je nujno.Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.