Baterija Duracell 4xAA plus 100 extra life eigrace

Baterija Duracell 4xAA plus 100 extra life

5,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5000394140851 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Baterija Duracell 4xAA plus 100 extra life

Baterija Duracell 4xAA plus 100 extra life

Duracell, vodilno ime na področju baterijskih tehnologij, prinaša svoj vrhunski komplet neponovljivih AA baterij, ki so ključ do zanesljive in dolgotrajne napajalne moči. Ta kompleks se ponaša s štirimi AA baterijami, ki so posebej oblikovane za zagotavljanje izjemne energetske učinkovitosti in zanesljivega napajanja v številnih elektronskih napravah.

Vsaka baterija je nelepljiva in posebej zasnovana za optimalno delovanje v različnih napravah, od daljinskih upravljalnikov do igrač in gospodinjskih pripomočkov. Njihova zmogljivost je rezultat vrhunskega inženiringa, ki stoji za imenom Duracell, saj je podjetje znano po zagotavljanju trajne in zanesljive energije v številnih življenjskih situacijah.

Baterije Duracell AA so del njihovega standardnega napolnjenega programa in niso polnilne. S tem zagotavljajo hitro in enostavno zamenjavo brez potrebe po čakanju na polnjenje. Ta izbira postavlja uporabnikom na voljo takojšnjo energijo, kar je ključnega pomena, kadar naprava potrebuje takojšnje napajanje.

Dimenzije teh AA baterij (Ø x V) merijo 14 mm x 50,5 mm, kar pomeni, da so kompaktne in primerno velike za vstavljanje v številne naprave brez težav. S temi merami so primerne za večino standardnih naprav in ne bodo povzročale neprijetnosti pri vstavljanju ali prenašanju.

Duracell se s tem kompletom AA baterij še enkrat uveljavlja kot zanesljiv in preverjen partner v oskrbi z električno energijo. Z visoko zmogljivostjo in udobjem uporabe predstavljajo idealno izbiro za vsakdanje potrebe po napajanju, zagotavljajoč brezskrbno uporabo elektronskih naprav, kjerkoli in kadarkoli.

Proizvajalec: Duracell
Poreklo: Belgija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.