V kategoriji dodatna oprema za RC modele najdete široko paleto izdelkov, ki omogočajo nadgradnjo in vzdrževanje vaših naprav. Ta kategorija vključuje:

Daljinske sprejemnike in oddajnike: Ponuja različne modele in znamke daljinskih sprejemnikov in oddajnikov, ki omogočajo zanesljivo in natančno upravljanje vaših vozil ali letal na daljavo.
Polnilce baterij: Zagotavljajo hitro in učinkovito polnjenje baterij, kar omogoča daljšo življenjsko dobo vaših baterij in večjo pripravljenost za uporabo.
Navadne in polnilne baterije: Ta kategorija vključuje različne vrste baterij, vključno z navadnimi alkalnimi baterijami, litij-ionskimi (Li-ion), litij-polimernimi (Li-po) in nikelj-kadmijevimi (Ni-MH) baterijami.

Li-ion baterije: Litij-ionske baterije so znane po visoki energijski gostoti, lahki teži in nizki stopnji samopraznjenja. So primerne za širok spekter naprav in imajo dolgo življenjsko dobo.
Li-po baterije: Litij-polimerske baterije so zelo lahke, zato so priljubljene pri letalih, dronih in drugih napravah, kjer je pomembna teža. Imajo visoko energijsko gostoto, vendar zahtevajo posebno nego in ravnanje, da se prepreči poškodba ali pregrevanje.
Ni-MH baterije: Nikelj-kadmijeve baterije so bolj primerne za manj zahtevne aplikacije. So manj občutljive na prekomerno polnjenje in praznjenje ter ponujajo dobro zmogljivost pri nižjih cenah.

Ta kategorija omogoča uporabnikom izbiro med različnimi vrstami baterij glede na njihove potrebe, pričakovanja glede zmogljivosti in proračun. S temi dodatki lahko izboljšate delovanje, trajnost in učinkovitost vaših naprav na daljinsko vodenje.

Filter