Dobrodošli v kategoriji Revell barve in pripomočki, kjer lahko odkrijete vrhunske barve in druge pripomočke znamke Revell. Barve so namenjene ustvarjanju popolnih detajlov na vaših maketah. S ponudbo tako vodnih kot tudi emajl barv, ta kategorija omogoča širok spekter možnosti za vaše modelarske projekte.

Aqua Color – Vodne Barve:

Aqua Color barve so odlične tako za natančno barvanje s čopičem kot tudi za airbrush tehniko. S temi barvami lahko dosežete profesionalne rezultate ne glede na izbrano metodo.Razredčevanje barve je preprosto, saj za to potrebujete le vodo. To omogoča neomejene možnosti prilagajanja barve glede na vaše želje in potrebe projekta. Aqua Color barve se hitro sušijo, že v 2 do 3 urah. To omogoča, da lahko sestavite svojo maketo kar 6-krat hitreje v primerjavi z uporabo klasičnih akrilnih barv, kar vam zagotavlja učinkovito in hitro delo.

Email Barve – Sintetična Smola:

Email barve znamke Revell so izdelane iz sintetične smole, ki zagotavlja, da ne poškodujejo občutljivih plastičnih površin modelov. S tem ohranjajo integriteto vaših maket. Vsi odtenki email barv se lahko prosto mešajo med seboj. To vam omogoča ustvarjanje lastnih edinstvenih barvnih kombinacij. Barve lahko razredčite s Revell Color Mix za dodatno prilagodljivost.Barvo lahko nanesete ne le s čopičem, ampak tudi s pištolo za brizganje, kar omogoča raznolike možnosti pri ustvarjanju detajlov in efektov.

Filter