Revell Aqua color Military set 6v1 eigrace

Revell Aqua color Military set 6v1

9,99  z vključenim DDV

revell makete

Opis

Revell Aqua color Military set 6v1

Revell Aqua color Military set 6v1 – Set za ljubitelje vojaških vozil. Vključenih je šest barv Aqua Color, ki so najpogosteje potrebne za izdelavo modelov na to temo.

Vsebina: 6 tar black matt, 45 light olive matt, 65 bronze green matt, 84 leather brown matt, 90 silver metallic, 91 iron metallic

Proizvajalec: Revell


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke mlajše od 8 let. Vsebuje lepila na osnovi topil, ter vodotopne barve. Hranite izven dosega otrok. Tekočina in hlapi so vnetljivi. Lahko povzoročajo zaspanost in omotičnost. Uporabljati pod nadzorom odrasle osebe.
Izdelek je proizveden v skladu s CE standardi. Izdelano na Poljskem.