GraviTrax Junior Razširitveni set My Hammer eigrace

GraviTrax Junior Razširitveni set My Hammer

11,99  z vključenim DDV

puzzle ravensburger

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 4005556275182 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

GraviTrax Junior Razširitveni set My Hammer

GraviTrax Junior Razširitveni set My Hammer  je vznemirljiv interaktivni sistem za spuščanje kroglic, ki otroke, stare 3 leta in več, vabi v razburljiv svet tematskih marmornatih prog.

Otroci lahko popolnoma samostojno ustvarijo svoje edinstvene svetove za marmorne dirke, ki jih lahko prilagodljivo okrasijo in nadgradijo s tematskimi elementi. V tej igri gradnje se zabava in ustvarjanje prepletata, omogočajoč otrokom, da se prosto izražajo skozi gradnjo in igro.

GraviTrax Junior se enostavno razširi z dodajanjem komponent ali posebnih elementov. S kompleti, ki vključujejo tematske okraske, otroci ustvarjajo lastne svetove, ki omogočajo dolgotrajno in raznoliko igralno izkušnjo.

Ta interaktivni sistem ne gre le za gradnjo preprostih stezic iz marmorja. Otroci ustvarjajo svoje tematske svetove, ki jih nato prilagodijo z ljubeče oblikovanimi elementi. GraviTrax Junior je zasnovan tako, da se osredotoča na učno vsebino, prilagojeno starostnim potrebam otrok.

Preko prostega oblikovanja marmornatih prog se spodbujajo motorične spretnosti in prostorsko razmišljanje. Raziskovanje gibanja kroglic pa otrokom omogoča spoznavanje načela vzroka in posledice iz prve roke. Igra s figuricami in okraševanje tematskih svetov pa spodbujata otroško ustvarjalno igro vlog in domišljijo.

Različne razširitve omogočajo otrokom, da razširijo svoje proge za kroglice in jih vedno znova preoblikujejo, kar zagotavlja dolgotrajno in vedno svežo zabavo. GraviTrax Junior tako omogoča otrokom, da se poglobijo v ustvarjalnost in izobraževanje skozi igro.

Primerno za starost: 3+

Proizvajalec : Ravensburger
Poreklo: Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.