Ustvarjanje in raziskovanje predstavljata raznoliko kategorijo, ki spodbuja kreativnost, domišljijo ter razvoj različnih veščin pri otrocih in tudi odraslih. Ta kategorija zajema številne podkategorije, med katerimi izstopajo:

Čarovniški triki: Ta podkategorija je namenjena vsem, ki se želijo naučiti osnov čarovniških trikov in se preizkusiti v svetu magije. Seti vključujejo različne rekvizite in navodila, ki omogočajo izvajanje različnih magičnih trikov, kar spodbuja razvoj fine motorike, koncentracije in ustvarjalnosti.

Gravitrax: Gravitrax je inovativna igra, ki omogoča ustvarjanje lastnih kroglicnih stez in spremljanje, kako se kroglice premikajo po njih. Ta podkategorija spodbuja raziskovanje fizike in logičnega razmišljanja, saj igralci sestavljajo kompleksne steze, preizkušajo različne koncepte ter razvijajo svoje inženirske spretnosti.

Raziskovalni seti: vključujejo eksperimentalne materiale, oroRaziskovalni setidja in navodila za izvajanje različnih znanstvenih in raziskovalnih eksperimentov. To spodbuja radovednost, razumevanje naravoslovnih pojmov ter razvoj spretnosti reševanja problemov.

Ustvarjalne igrače: Podkategorija ustvarjalnih igrač vključuje različne materiale in pripomočke za risanje, barvanje, oblikovanje ter izdelavo različnih umetniških del. Otrokom omogoča izražanje svoje kreativnosti in razvijanje umetniških sposobnosti.

Didaktične igrače: Didaktične igrače so zasnovane z namenom učenja in razvoja različnih veščin, kot so matematika, jezik, logika in druge kognitivne sposobnosti. Ponujajo zabaven način učenja, kjer se otroci hkrati igrajo in razvijajo svoje intelektualne sposobnosti.

Žebljički Quercetti: Ta podkategorija vključuje žebljičke in pripomočke za ustvarjanje različnih vzorcev in slik. Otroci lahko sestavljajo barvite mozaike ali oblikujejo lastne kreativne vzorce, kar razvija njihovo natančnost in estetski čut.

Ustvarjanje in raziskovanje skozi te podkategorije ne le zabavata, temveč tudi spodbujata razvoj različnih veščin ter pozitivno vplivata na intelektualno in ustvarjalno rast posameznika.

Filter