Vstopite v svet otroških igrač HEADU – inovativnega projekta, ki si prizadeva razvijati večplastno inteligenco otrok. Pri učnem procesu in razvijanju veščin otroci uporabljajo svoje možgane na različne načine, kot da bi črpali iz različnih naborov “intelektualnih virov”. Da bi bili pripravljeni na prihodnost v tem povezanem svetu, ki je doživel digitalno revolucijo, se moramo neprestano seznanjati z razvojem znanja. To zahteva nove načine razmišljanja in učenja že v zgodnjem otroštvu. Izobraževanje se vedno bolj prilagaja nagnjenostim in talentom posameznika.

Vizija podjetja HEADU je oblikovati zabavne, visokokakovostne igre, igrače, knjige in aplikacije, ki pomagajo poučevati otroke bistvenih veščin z inovativno učno metodo.

HEADU raziskovalni center sodeluje s priznanimi pedagogi, učitelji in strokovnjaki za razvoj otrok. Razvijajo inovativne učne vire, ki spodbujajo otroke k igri, učenju in razvijanju njihove inteligence skozi inovativno metodo, imenovano LPH. Metoda Lifelong Playing Headu (LPH) je zasnovana na treh ključnih točkah, ki spodbuja, vzpodbuja in aktivira naravno inteligenco otrok skozi igro, s pripomočki za zabavno poučevanje, usmerjenimi v razvoj bistvenih in uporabnih veščin ter spodbujajo sposobnost vseživljenjskega učenja.

Ko se otroci zabavajo pri dejavnosti, vemo, da smo na pravi poti! HEADU pripomočki za učenje so zabavni, privlačni in izdelani iz vzdržljivih materialov. Ker roke “učijo”, se otroci bolj vključijo, ko je izkušnja taktilna. Neprestano raziskujejo materiale in uporabljajo širok in visokokakovosten razpon, med katerimi so les, karton, tkanine in še veliko več. HEADU izdelki imajo originalne ilustracije s podpisom, poliranim slogom. Izdelani so v Italiji s prispevki vizionarskih avtorjev, oblikovalcev in ilustratorjev z vsega sveta. Digitalne igre ponujajo neverjeten učni potencial! Poleg “tradicionalnih” iger ponujajo digitalne aplikacije, ki še dodatno razširjajo igralno izkušnjo in pristop k vsaki od veščin.

Filter