KUKU – Zabavno učenje je edinstven vzgojni koncept in tehnološka novost na področju učenja, ki otroku na izjemno privlačen, zabaven in varen način zagotavlja obilo zanimivih in poučnih informacij.

Skrivnost je v posebnem, tehnološko zasnovanem optičnem bralniku – interaktivnem pisalu KUKU. To pisalo zvedavim glavicam knjigo predstavi na edinstven način, saj se besedam in slikam pridružijo tudi zvoki. Ko se s pisalom dotaknemo katerekoli točke v knjigi, slišimo ustrezno poučno razlago ali zanimivost. Pisalo nam predvaja tudi zanimive kvize in igre ter glasbo in številne realne zvoke – levje rjovenje, petje ptic v džungli, zvoke vozil …, s čimer otrok poglobi zaznavno in učno izkušnjo. 16 GB prostora omogoča nalaganje ogromno zabavnega in poučnega materiala. Baterija, ki se polni neposredno na vtičnici ali preko računalnika, omogoča kar do 8 ur nemotenega zabavnega učenja. Za vse knjige v zbirki potrebujete le eno pisalo, ki hkrati lahko služi tudi kot MP3 predvajalnik, USB ključek ali snemalnik zvoka.

Omogočite otrokom klasično, a hkrati interaktivno možnost učenja in nadgradnje znanja. Najboljše stvari združujejo kakovost in preverjenost starega ter napredek, praktičnost in širino novega. Odkrijte svet zabavnega učenja in s čarobno besedico KUKU vstopite v svet znanja – kuku na Zabavno učenje.

Filter