Interaktivna Memo igra Kuku - Vesele živali

Interaktivna Memo igra Kuku – Vesele živali

0 od 5

9,90  z vključenim DDV

Primerno za 3 – 7 let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 3830068683528 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Interaktivna Memo igra Kuku – Vesele živali

Interaktivna Memo igra Kuku – Vesele živali (brez pisala) je primerna za otroke od 3. leta naprej.

Igra spomin je priljubljena, vsem poznana igra. Če jo igraš s pisalom Kuku, pa jo spoznaš v povsem novi luči, saj združuje tako vizualni kot slušni spomin. Na voljo je tudi več različic igre. S pomočjo te igre bodo otroci prepoznavali zvoke živali, ki nas obdajajo.  Kuku – Zabavno učenje je edinstven sistem učenja, ki prinaša obilo informacij in zabave. S pisalom se na rahlo dotaknite slike ali besedila in zaslišali boste ustrezne informacije, zvok ali glasbo. Interaktivno pisalo ponuja vedno nova doživetja.
POZOR: IGRA DELUJE LE Z INTERAKTIVNIM PISALOM KUKU – ZABAVNO UČENJE! INTERAKTIVNO PISALO NI PRILOŽENO. Za pravilno delovanje interaktivnega pisala je potreben prenos ustreznih zvočnih datotek. Za prenos zvočnih datotek je potreben računalnik.
KUKU – Zabavno učenje je edinstven didaktični koncept, pri katerem otroci na zabaven in privlačen način pridobijo obilo zanimivih in poučnih informacij. Igranje s pomočjo interaktivnega pisala KUKU je posebno učno doživetje, saj se besedam in slikam z enim dotikom pridružijo tudi zvoki.

Več na www.zabavnoucenje.com

Uvoznik v EU :  Singa d.o.o


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.