Interaktivna knjiga KUKU - Zabavne številke (brez pisala)

Interaktivna knjiga KUKU – Zabavne številke (brez pisala)

19,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3-6 let

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 9788076881419 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Interaktivna knjiga KUKU – Zabavne številke (brez pisala)

Interaktivna knjiga KUKU – Zabavne številke (brez pisala) – S knjigo Zabavne številke se otroci učijo štetja do dvajset. Knjiga jih bo popeljala na kmečko dvorišče, v trgovino z igračami, na plažo in celo med krošnje dreves. In zakaj prav tja? Zato, ker čisto povsod najdemo kaj, kar lahko preštejemo. Miška Maša in mišek Luka otroke spodbujata, da se ozrejo naokrog in preizkusijo svojo sposobnost opazovanja. Jim bo uspelo najti miški na pustni zabavi, pod vodo, na travniku ali v zabaviščnem parku? Poglejmo!

Knjiga vsebuje prek 2100 zvokov in besedil.

POSLUŠAJ KNJIGO!
Kuku – Zabavno učenje je edinstven sistem učenja, ki prinaša obilo informacij in zabave. S pisalom se na rahlo dotaknite slike ali besedila in zaslišali boste ustrezne informacije, zvok ali glasbo. Interaktivno pisalo ponuja vedno nova doživetja.

POZOR: KNJIGA DELUJE LE Z INTERAKTIVNIM PISALOM KUKU – ZABAVNO UČENJE! INTERAKTIVNO PISALO NI PRILOŽENO.

Za pravilno delovanje interaktivnega pisala je potreben prenos ustreznih zvočnih datotek. Za prenos zvočnih datotek je potreben računalnik.

KUKU – Zabavno učenje je edinstven didaktični koncept, pri katerem otroci na zabaven in privlačen način pridobijo obilo zanimivih in poučnih informacij. Branje s pomočjo interaktivnega pisala KUKU je posebno učno doživetje, saj se besedam in slikam z enim dotikom pridružijo tudi zvoki.

Uvoznik v EU : Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.