BIG Power Worker Mega Kipper

BIG Power Worker Mega Kipper

49,99  z vključenim DDV

Big-igrace-logo

Primerno za starost: 2+ let

Opis

BIG Power Worker Mega Kipper

BIG Power Worker Mega Kipper je vrhunski delovni stroj, s katerim se bodo igrali fantje in dekleta že od 24 mesecev dalje. Originalno rumeno delovno vozilo bo navdušilo otroke že na prvi pogled in skupaj z njim bodo preizkusili poklic gradbenikov. Vzdržljiva kolesa zagotavljajo dodatno stabilnost vozilu in otroci se bodo z njim zabavali tako v otroški sobi kot tudi na peskovniku ali plaži. Robustni in trdni plastični deli jamčijo, da bo vozilo z odstranljivo korito zdržalo vašim najmlajšim dolga leta in jim prineslo veliko realističnih doživetij. Med igro se razvijajo domišljija, tehnična predstavljivost, motorične spretnosti in logično razmišljanje.

Otrok se lahko z igro z delovnim strojem zabava ure in ure. Igračka ima zaobljene robove, tako da se otrok pri igri ne bo poškodoval. Skladiščni prostor znaša 12,8 litra. Igračo se v primeru umazanije zelo enostavno opere pod tekočo vodo. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih in poudarjajo najvišjo kakovost izdelkov. Avtomobil z mešalnikom bo tudi po letih igranja ohranil svoje čudovite barve zahvaljujoč UV filtru, ki preprečuje bledenje barv.

Velikost: 65 x 31 x 36 cm
Maksimalna obtežitev prikolice: 25 kg

Proizvajalec: BIG
Poreklo: Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.