Compactoys Set za pesek 7v1 rdeč

Compactoys Set za pesek 7v1 rdeč

20,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 12+ mesecev

Opis

Compactoys Set za pesek 7v1 rdeč

Compactoys Set za pesek 7v1 rdeč – Z vedrom 7 v 1 imate popoln komplet igrač za igranj s peskom, kopanje, oblikovanje, sejanje in grabljenje. Zasnovan za odlično zabavo z najmanjšo potrebo po prostoru.

Komplet je ergonomsko oblikovan, zato se prilagaja majhnim otroškim rokicam. Ne vsebuje BPA in sledi standardom DIN EN 71 za igrače.

Set je narejen na kar se da praktičen način, saj se vsi elementi pospravijo v zložljivo vedro. To omogoča lažji transport in poskrbi, da so vsi elementi skupaj.

Material: plastika

Vsebuje:
– zložljivo 3-litrsko vedro v rdeči barvi,
– rdečo sito s premerom 22 cm,
– velika, rumena, približno 20 cm dolga lopata
– velike rdeče grablje, dolge približno 20 cm
– oranžna zajemalka za sladoled
– modri kornet za sladoled s premerom 5-6 cm
– rožnati kornet za sladoled s premerom 5-6 cm

Zasnova je prilagojena ergonomiji majhnih otroških rok in zagotavlja veliko zabave. Izdelki so izdelani iz visokokakovostne in stabilne plastike. Posebno čisto plastiko, primerno za igrače. Materiali ne vsebujejo škodljivih snovi, kot so mehčalci (BPA), kljub temu pa so izdelki elastični in vzdržljivi. Zagotavljajo najvišjo kakovost izdelkov, ki so bili seveda testirani in odobreni v skladu s standardom za igrače DIN EN 71.

Ko je komplet sestavljen, ima premer približno 22 cm in je visok 8-9 cm.

Proizvajalec: Compactoys


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano v Nemčiji.