Dickie tovornjak z avtomobilčki

Dickie tovornjak z avtomobilčki

34,99  z vključenim DDV

Dickie Toys

Primerno za starost: 3+ let

Opis

Dickie tovornjak z avtomobilčki

Dickie tovornjak z avtomobilčki

– tovornjak s prostorom za 42 avtomobilčkov, vključuje 9 avtomobilčkov, vključuje 18 dodatkov in klančino.

Odpravite se na naslednjo dirko! Majhni otroci bodo zagotovo navdušeni nad majhnimi kovinskimi avtomobilčki. S transporterjem lahko avtomobilčke lepo shranite in jih v slogu prepeljete na naslednjo dirko. Zaradi vgrajenega ročaja je transporter idealen tudi za uporabo na poti.

Za do 42 avtomobilov – Transporter ima na obeh straneh predale za shranjevanje, v katere lahko shranite do 42 avtomobilov. Ima tudi prozorne plošče, tako da avtomobili ostanejo na vidnem mestu, ko tovornjak ni v uporabi ali je postavljen na polico.

Vključuje devet avtomobilov in dodatke, ki so uliti iz plastike – Komplet vključuje devet vrhunskih avtomobilov s kovinskim podvozjem ter številne dodatke (6x stožci, 4x znak stop, 4x sodi in 4x ograjo), s katerimi lahko pripravite majhno dirkališče.

Vgrajena rampa- Še ena posebnost transporterja avtomobilov je vgrajena rampa v voznikovi kabini, ki jo lahko uporabite za spuščanje avtomobilov iz tovornjaka.

Ta praktični transporter, ki je namenjen shranjevanju avtomobilčkov, je idealno darilo za vse mlade ljubitelje avtomobilov, stare 3 leta in več.

Dolžina tovornjaka: 62 cm

Proizvajalec: Simba, poreklo Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.