Welly kamion s prikolico 1 64 eigrace

Welly kamion s prikolico 1:64

14,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4891761580179 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Welly kamion s prikolico 1:64

Welly kamion s prikolico 1:64 – Tovornjak s prikolico v merilu 1:64 je izdelan iz kovine z dodanimi plastičnimi deli. Ima premične elemente, kot so vrtljive gumijaste pnevmatike z jasno označeno tekalno plastjo. Sam tovornjak je v srebrni barvi. Zelo dobro je bil reproduciran s pozornostjo do vseh najmanjših podrobnosti. Izdelek bo uspešno služil kot klasična igrača, pa tudi kot zbirateljski model.

Glavne lastnosti:

  • merilo 1:64
  • večina kamiona sestavljenega iz kovine in plastike
  • prikolica se lahko odstrani, gibljiva kolesa
  • licenčna replika pravega tovornjaka
  • velikost cca: 24,5 cm x 4,5 cm x 6 cm

O proizvajalcu Welly :

Welly izdeluje široko paleto modelov vozil, ki jih pogosto izdeluje z licenčnimi modeli večjih avtomobilskih proizvajalcev. Ti modeli so na voljo v različnih merilih, od manjših, primernih za zbiratelje, do večjih in podrobnejših modelov. Wellyjevi modeli so priljubljeni med zbiratelji zaradi svoje dostopnosti in kakovosti. Pogosto ponujajo širok izbor vozil, vključno s klasičnimi avtomobili, sodobnimi športnimi avtomobili in različnimi drugimi vrstami vozil. Podjetje je znano po svoji pozornosti do podrobnosti in kakovosti svojih modelov, zaradi česar so priljubljeni pri ljubiteljih in zbirateljih


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.