Premium Cars VW Golf GTI zelen 1 64 eigrace

Premium Cars VW Golf GTI zelen 1:64

4,29  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 3467452074268 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Premium Cars VW Golf GTI zelen 1:64

Premium Cars VW Golf GTI zelen 1:64 – ta kovinski avtomobilček je prava poslastica za zbiratelje in ljubitelje avtomobilizma. Gre za model GOLF VII GTi iz leta 2013, ki ga je izdelal priznani proizvajalec Majorette. Ta model je izdelan v merilu 1:64 in ponuja natančen in realističen prikaz legendarnega avtomobila.

GOLF VII GTi je znan po svoji zmogljivosti, slogu in športni eleganci, ki jo je prikazal že od svojega prvega pojava. Zdaj pa je ta ikonični avtomobil na voljo v zbirateljski različici, ki prinaša vse detajle in čare originalnega vozila v majhni, a impresivni izvedbi. Posebej izstopa v svoji značilni zeleni barvi, ki je znana ljubiteljem Golf GTi.

Kovinski avtomobilček je izdelan s posebno pozornostjo do detajlov in kakovosti, kar zagotavlja izjemno realistično izkušnjo in trajnost izdelka. Z značilnimi elementi, kot so posebna grafika, oblikovanje karoserije in podrobnosti notranjosti, ta model popolnoma zajema duh Golf GTi.

Za zbiratelje avtomobilskih modelov in ljubitelje Golfa GTi je ta Majorette model prava zakladnica, ki popestri zbirko in ponuja priložnost za ohranjanje legende v miniaturi. S svojo kakovostjo in estetiko bo zagotovo navdušil vsakega ljubitelja avtomobilizma.

Proizvajalec: Majorette, Francija
Poreklo: Tajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.