Solido Beetle Baja zelen 118 eigrace

Solido Beetle Baja zelen 1:18

52,99  z vključenim DDV

Solido 2019 Autumn Edition Catalogue • DiecastSociety.com

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 3663506024689 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Solido Beetle Baja zelen 1:18

Solido Beetle Baja zelen 1:18 – nadgradnja povišanega hrošča? Nič manj kot legendarni Baja Bug! Ti avtomobili so plod želje nekaterih voznikov, da bi svoje hrošče prilagodili terenskim dirkam, zlasti tistim na območju Baja v Severni Ameriki. Ta nor projekt je postal prava ikona in že skoraj pet desetletij navdušuje ljubitelje po ZDA in Mehiki.

Baja Bug je precej več kot le avtomobil. Je simbol divje domišljije in inovativnosti, saj se vozniki niso zadovoljili s standardno vožnjo po asfaltu, temveč so svojim hroščem dodali moč in robustnost, potrebno za premagovanje najzahtevnejših terenov. Povišana karoserija, širša platišča, močnejše vzmetenje in izboljšana pogonska sila so le nekatere od prilagoditev, ki so Baja Bugom omogočile, da z lahkoto premagujejo peščene sipine, skalnate poti in divje terene.

V Ameriki in Mehiki je kultura Baja Buga globoko zakoreninjena, saj se ti avtomobili redno pojavljajo na terenskih dirkah, kjer se pomerijo z najbolj divjimi izzivi narave. Njihova vzdržljivost, zmogljivost in estetski čar privlačijo ljubitelje avtomobilizma iz celega sveta.

Za tiste, ki si želijo doživeti adrenalinsko vožnjo po divjih terenih, je Baja Bug prava izbira. Njegova zgodba sega globoko v srce avtomobilske kulture, njegova legenda pa še naprej raste z vsako premagano peščeno sipino in vsako zmagoslavno vožnjo skozi divji teren.

Merilo: 1:18
Primerno za starost: 8+
Proizvajalec: Solido
Poreklo: Bangladeš

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.