Solido Volkswagen Golf L srebrn 1 18 eigrace

Solido Volkswagen Golf L srebrn 1:18

52,99  z vključenim DDV

Solido 2019 Autumn Edition Catalogue • DiecastSociety.com

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 3663506037245 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Solido Volkswagen Golf L srebrn 1:18

Solido Volkswagen Golf L srebrn 1:18- v  sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je Volkswagen odločno stopil izpod stereotipa enega samega avtomobila znamke Beetle in se odločil za drzne in inovativne korake. Med temi pomembnimi koraki je bil tudi razvoj novega kompaktnega avtomobila, ki je bil predstavljen leta 1973 in ga je oblikoval priznani oblikovalec Giorgetto Giugiaro. Ta avtomobil je takoj po svojem pojavu doživel izjemen uspeh, saj je postavil nove standarde za kompaktne limuzinske hatchbacke. Golf je s svojo edinstveno zasnovo in praktičnostjo postal pravi mejnik v avtomobilski industriji.

Posebno pozornost je pritegnila tudi različica GTI, ki je s svojim športnim nastopom in humornim oglaševanjem dodatno poudarila znamko Volkswagen. Prva generacija Golfov je leta 1978 doživela nadgradnjo z novimi plastičnimi odbijači, ki so jim kmalu sledile tudi nove zadnje luči in prenovljena notranjost. Te izboljšave so poudarile sodoben in svež videz Golfa, kar je dodatno okrepilo njegovo priljubljenost in ugled.

Golf prve generacije je tako zaznamoval obdobje sedemdesetih let in se zapisal v zgodovino avtomobilske industrije kot ikoničen model, ki je postavil nove standarde. S svojo vsestranskostjo, zmogljivostjo in privlačnim dizajnom je postal priljubljena izbira med širokim krogom voznikov. Z nadaljnjim razvojem je Golf ohranjal svoj položaj kot eden najbolj prepoznavnih avtomobilov na svetu in postal prava legenda med kompaktnimi avtomobili.

Proizvajalec: Solido
Poreklo: Bangladeš


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.