Solido Citroen D Special bež 1 18 eigrace

Solido Citroen D Special bež 1:18

52,99  z vključenim DDV

Solido 2019 Autumn Edition Catalogue • DiecastSociety.com

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 3663506019418 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Solido Citroen D Special bež 1:18

Solido Citroen D Special bež 1:18 – ko se je Citroën DS prvič pojavil na pariškem salonu leta 1955, je povzročil pravo revolucijo. Razvit pod kodnim imenom VGD (Véhicule de Grande Diffusion, vozilo za veliko kroženje), je na trg prinesel številne inovativne ideje, med katerimi je najbolj izstopalo hidropnevmatsko vzmetenje. Poenostavljena različica tega legendarnega avtomobila je bila predstavljena na pobudo Pierra Bercota, vodje podjetja. Ta različica je bila poimenovana ID, da bi se jasno ločila od modela DS. Leta 1970 je ID postal posebni D, kar je omogočilo, da je ta veliki Citroën brezhibno prešel skozi desetletja in postal legenda avtomobilske industrije.

Model tega ikoničnega avtomobila, ki ga imamo danes na voljo, je v merilu 1:18, kar omogoča natančen prikaz detajlov in izjemno realistično izkušnjo. Poleg tega ima ta model dodatno funkcionalnost, saj se sprednja vrata elegantno odpirajo, kar omogoča vpogled v notranjost avtomobila.

Za ljubitelje avtomobilizma in zgodovine avtomobilskih ikon je ta model prava paša za oči. Predstavlja spoštovanje do inovacij in dediščine, ki jo je prinesel Citroën DS, ter priložnost za lastništvo izjemnega kosa avtomobilske zgodovine. S tem modelom lahko oživite duh preteklosti in se potopite v čarobni svet avtomobilskih legend.

Proizvajalec: Solido
Poreklo: Bangladeš


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.