Disney plišasta Miki Miška 60 cm

Disney plišasta Miki Miška 60 cm

35,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5400868011586 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Disney plišasta Miki Miška 60 cm

Disney plišasta Miki Miška 60 cm je izjemna igrača, ki prinaša čarobnost in veselje v vsak dom. Ta velikodušna plišasta različica priljubljenega lika Miki Miška je popoln dodatek za ljubitelje Disneyjevih junakov in za vse generacije, ki so očarane nad to ikonično figuro.

S svojo impresivno velikostjo 60 cm je ta plišasti Miki Miška resnično opazen. Njegova prijazna in ljubeča podoba je zvesta originalnemu liku iz Disneyjevih filmov in risank. Vsaka podrobnost, od velikih ušes do prepoznavnega oblačila, je natančno oblikovana in izdelana z izjemno pozornostjo do detajlov.

Mehka tekstura pliša omogoča prijetno in udobno objemanje, kar otrokom in ljubiteljem vseh starosti omogoča, da se povežejo s tem simpatičnim junakom. Miki Miška je pripravljen na različne dogodivščine, bodisi kot zvesti sopotnik pri igri ali kot prijeten dodatek v otroški sobi ali zbirki.

Ta plišasti Miki Miška je več kot le igrača – je tudi simbol otroštva, zabave in brezskrbnosti, ki ga lahko delimo z družino in prijatelji. Z njim lahko oživimo magične trenutke iz Disneyjevih filmov ter ustvarimo nove spomine in pustolovščine. Disney plišasta Miki Miška je zagotovo nepogrešljiv del vsake zbirke Disneyjevih ljubiteljev in bo prinesel nasmeh na obraz vsem, ki ga srečajo.

Velikost: 60 cm
Material: poliester

Proizvajalec: Simba, poreklo Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.