Disney dvostranski plišasti Lilo ali Stitch

Disney dvostranski plišasti Angel ali Stitch

13,99  z vključenim DDV

File:Disney Stitch logo.svg - Wikipedia

Primerno za otroke vseh starosti.

Opis

Disney dvostranski plišasti Angel ali Stitch

Disney dvostranski plišasti Angel ali Stitch prinaša očarljivo veselje Disneyjevih najljubših likov naravnost v otroško sobo. Ta posebna igrača združuje najbolj priljubljene like iz Disneyjevih filmov Lilo & Stitch v priročni in ljubki velikosti, ki je popolna za objemanje, igranje in zbiranje.

S približno 10 centimetri velikim plišastim Angelom ali Stitchem otroci lahko raziskujejo čarobni svet prijateljstva in domišljije, ki ga prinaša ta priljubljena franšiza. Posebnost te plišaste igrače je njena dvostranska zasnova, ki omogoča, da otroci uživajo v dveh različnih podobah.

Narejen iz mehkega pliša visoke kakovosti, je ta Disneyjev plišasti lik prijeten na otip in zagotavlja udobje med igro in druženjem. Ne samo, da bo prinesel radost in zabavo v otroško življenje, ampak bo tudi spodbudil otrokov občutek za dotik, razvoj čustvene povezanosti in domišljijsko igro.

Ta priročna velikost omogoča otrokom, da plišastega Angela ali Stitcha vzamejo s seboj na potovanja, v avto, v vrtec ali kamor koli že gredo, tako da lahko ohranijo svoje najljubše Disneyjeve like vedno blizu. Njihova kompaktna velikost je tudi odlična za zbiranje in ustvarjanje lastne Disneyjeve galerije plišastih junakov.

Velikost: 10 cm
Material: poliester

Proizvajalec: Simba, poreklo Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.
OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.