Plišasta igrača Leroy Flopsies sedeči

Plišasta igrača Leroy Flopsies sedeči

18,99  z vključenim DDV

File:Disney Stitch logo.svg - Wikipedia

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5400868011722 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Plišasta igrača Leroy Flopsies sedeči

Plišasta igrača Leroy Flopsies sedeči je plišasta igrača, ki je navdihnila lik iz Disneyjevega animiranega filma “Leroy & Stitch”, del franšize “Lilo & Stitch”. Ta srčkana plišasta igrača predstavlja zlobnega in zloveščega lika Leroya, ki je genetski klon glavnega lika Stitche. Kljub temu, da je Leroy zloben lik v filmu, je njegova plišasta različica izjemno srčkana in prijazna. Igrača je narejena iz mehkega materiala, kar omogoča prijetno objemanje in igranje. Otroci in ljubitelji franšize “Lilo & Stitch” bodo zagotovo uživali v tej ljubki plišasti različici zlobnega, a priljubljenega lika.

Leroy plišasta igrača je odlična izbira za ljubitelje filma “Leroy & Stitch”, ki si želijo imeti del tega čarobnega sveta v svojem domu. Ne glede na to, ali je kot zbirateljski predmet ali kot igrača za igranje, bo Leroy prinesel veliko radosti in veselja v življenje vsakega oboževalca franšize “Lilo & Stitch”.

“Lilo & Stitch” je prejel več nominacij za nagrade in osvojil nekaj pomembnih priznanj, vključno z nominacijo za oskarja za najboljši animirani celovečerec leta 2002.

Velikost: 30 cm

Proizvajalec: Simba, poreklo Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.

OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.

Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.