Dreameez punčka - kavarna
Dreameez punčka - kavarna

Dreameez punčka – kavarna

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Ni na zalogi SKU: 884978810027 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Dreameez punčka – kavarna

Dreameez punčka – kavarna – ultimativen spremljevalec za vsakega malčka sanjača!

Stopite v svet domišljije in užitka s tem čarobnim kompletom punčk, ki je hkrati popoln za vse ljubitelje Babychina. Pomagajte naši ljubki baristki, ko postreže okusne torte, čudovite slaščice in okusno kavo gostom v njeni lastni kavarni.

Preverite vse izdelke iz naše Dreameez kolekcije!

Naše punčke so skrbno oblikovane, ki bodo vašim malčkom zagotovile neskončne ure zabave. Z raznoliko paleto likov vsak s svojo edinstveno osebnostjo in zgodbo. Vaš otrok bo lahko ustvaril lasten čarobni svet.

Pri Dreameez razumemo ključno vlogo igre pri otrokovem razvoju. Naše punčke spodbujajo domišljijsko igro, ki pomaga razvijati ustvarjalnost, reševanje problemov in socialne veščine. So popolno darilo za rojstne dneve, praznike ali katerokoli posebno priložnost!

Ponosno predstavljamo “Funville Dreameez” – izjemno kakovost in pozornost do podrobnosti sta naše vodilo. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj kot z Dreameez?

Velikost punčke: 30 cm

Proizvajalec: Funville


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.