Dreameez punčka - konj in kočija
Dreameez punčka - konj in kočija

Dreameez punčka – konj in kočija

34,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 884978810119 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , , ,

Opis

Dreameez punčka – konj in kočija

Dreameez punčka – konj in kočija – magična vožnja, ki bo vaše punčke popeljala na nepozabno pustolovščino.

To očarljivo prevozno sredstvo, ki ga vleče čarobni konj je kot ustvarjeno za princese in njihove sanjske podvige. Z elegantnimi krivuljami in bleščečimi detajli, kočija izžareva čar in čarovnijo, ki bosta očarala srca vsake male sanjačice.

Pustite svojim punčkam, da se prepustijo sanjarjenju in ustvarijo očarljive zgodbe s sanjsko kočijo Dreameez – tam, kjer se srečata zabava in domišljija ter kjer vsaka vožnja postane nepozabno doživetje!

Preverite vse izdelke iz naše Dreameez kolekcije!

Naše punčke so skrbno oblikovane, ki bodo vašim malčkom zagotovile neskončne ure zabave. Z raznoliko paleto likov vsak s svojo edinstveno osebnostjo in zgodbo. Vaš otrok bo lahko ustvaril lasten čarobni svet.

Pri Dreameez razumemo ključno vlogo igre pri otrokovem razvoju. Naše punčke spodbujajo domišljijsko igro, ki pomaga razvijati ustvarjalnost, reševanje problemov in socialne veščine. So popolno darilo za rojstne dneve, praznike ali katerokoli posebno priložnost!

Ponosno predstavljamo “Funville Dreameez” – izjemno kakovost in pozornost do podrobnosti sta naše vodilo. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj kot z Dreameez?

Velikost punčke: 30 cm

Proizvajalec: Funville


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.