Dreameez punčka v kornetku - več motivov

Dreameez punčka v kornetku – več motivov

8,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 884978810409 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Dreameez punčka v kornetku – več motivov

Dreameez punčka v kornetku – več motivov – Odkrijte svet mode z našo punčko Dreameez v kornetu!

Ta čudovita modna punčka je popolna spremljevalka za vse male modne navdušenke. Oblečena je v najnovejše modne trende, kar omogoča otrokom, da izrazijo svoj edinstven stil in se preizkusijo v ustvarjanju različnih modnih kombinacij. Poleg svojega trendovskega videza je punčka Dreameez v kornetu zasnovana za igro in ustvarjalnost.

Preverite vse izdelke iz naše Dreameez kolekcije!

Naše punčke so skrbno oblikovane, ki bodo vašim malčkom zagotovile neskončne ure zabave. Z raznoliko paleto likov vsak s svojo edinstveno osebnostjo in zgodbo. Vaš otrok bo lahko ustvaril lasten čarobni svet.

Pri Dreameez razumemo ključno vlogo igre pri otrokovem razvoju. Naše punčke spodbujajo domišljijsko igro, ki pomaga razvijati ustvarjalnost, reševanje problemov in socialne veščine. So popolno darilo za rojstne dneve, praznike ali katerokoli posebno priložnost!

Ponosno predstavljamo “Funville Dreameez” – izjemno kakovost in pozornost do podrobnosti sta naše vodilo. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj kot z Dreameez?

Velikost punčke: 30 cm

OPOZORILO: artikel je na voljo v štirih različicah. V opombe pri zaključku naročila lahko vpišete želeno punčko, drugače bo izbrana naključno. Cena velja za 1 kos.

Proizvajalec: Funville


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.