Punčka Emily z mucko in šopkom

Punčka Emily z mucko in šopkom

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905679070024 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Punčka Emily z mucko in šopkom

Punčka Emily z mucko in šopkom – Predstavljamo čudovito punčko Emily z dolgimi svetlimi lasmi, oblečeno v elegantno obleko, okrašeno z bleščicami in materialom, podobnim perju. Njene lase krasi tiara, modre oči pa ji dajejo še večji čar. Na nogah ima Emily čudovite črne čevlje s peto, okrašene z vrtnico.

V kompletu je tudi bež mucka, ki meri 6 cm x 4 cm x 5 cm. Poleg tega je v kompletu tudi čudovito cvetje, ki se ujema z Emilyjinim stilom.

Punčka meri 30 cm x 8 cm x 4 cm. Celoten komplet je zapakiran v lepo škatlo, ki meri 33 cm x 29 cm x 7 cm in je kot nalašč za darilo za male ljubitelje lutk in mode.

S punčko Emily v otroško igro vnesite čarobnost in ustvarjalnost. Spodbujamo vas k nakupu tega edinstvenega kompleta, ki razvija domišljijo ter navdihuje nepozabne zgodbe in igre. Uživajte v skupnih trenutkih, polnih veselja in ustvarjalne igre!


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.