Punčka Emily z visečim stolom in muckom

Punčka Emily z visečim stolom in muckom

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5905991001768 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Punčka Emily z visečim stolom in muckom

Punčka Emily z visečim stolom in muckom – Edinstvena punčka Emily, ustvarjena posebej za otroke! Ta čudovita lutka meri 30 cm x 7 cm x 4 cm in bo s svojim šarmom in podrobnim dizajnom navdušila vsakega otroka.

Emily ima čudovite, sijoče in sive lase, ki ji dajejo edinstven značaj. Njene modre oči dodajo čar in dajejo punčki izrazit pogled. Na glavi nosi čudovito ruto v nežnih odtenkih modre barve, ki ji doda še več šarma. Njena obleka je sestavljena iz bele bluze in čudovito razširjenega krila, ki ima enake vzorce kot ruta na glavi. To ustvarja skladen in očarljiv videz, ki bo zagotovo všeč vsaki mali ljubiteljici mode. Emily nosi tudi bele športne copate, ki se odlično ujemajo z njeno obleko.

V kompletu boste skupaj s punčko Emily našli tudi prikupno rjavo mucko, ki meri 6 cm x 4 cm x 3 cm. Ta mala prijateljica je pripravljena spremljati otroke pri njihovih igrah in pustolovščinah. Da se bo vaša muca lahko odlično zabavala, je priložena 14 cm visoka bela gugalnica, ki ni le prikupen dodatek, temveč tudi prostor, kjer se lahko muca zadržuje.

Dimenzije paketa so 33 cm x 28 cm x 6 cm, zato je punčka Emily z mačkom in gugalnico že na prvi pogled videti odlično. To je popolno darilo za vse otroke, ki se radi igrajo s punčkami in ob zabavi razvijajo svojo ustvarjalnost.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.