Dreameez punčka z avtomobilom
Dreameez punčka z avtomobilom

Dreameez punčka z avtomobilom

22,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 884978810072 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Dreameez punčka z avtomobilom

Dreameez punčka z avtomobilom – Zapeljite se v sanjski svet z Dreameez punčko, set z avtomobilom. Pripravite se na divjo vožnjo s to modno punčko in njenim izjemno kul kompletom, ki vključuje avtomobil z odprto streho.

Spremljajte, kako naša voznica uživa v vožnji s streho dol, obrača poglede kjerkoli se pojavi. Pričakujte neskončno zabavo, ko se ta modna punčka poda na cesto v najboljšem slogu.

Pripnite se in dovolite, da se avantura prične! Preverite vse izdelke iz naše Dreameez kolekcije!

Naše punčke so skrbno oblikovane, ki bodo vašim malčkom zagotovile neskončne ure zabave. Z raznoliko paleto likov vsak s svojo edinstveno osebnostjo in zgodbo. Vaš otrok bo lahko ustvaril lasten čarobni svet.

Pri Dreameez razumemo ključno vlogo igre pri otrokovem razvoju. Naše punčke spodbujajo domišljijsko igro, ki pomaga razvijati ustvarjalnost, reševanje problemov in socialne veščine. So popolno darilo za rojstne dneve, praznike ali katerokoli posebno priložnost!

Ponosno predstavljamo “Funville Dreameez” – izjemno kakovost in pozornost do podrobnosti sta naše vodilo. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj kot z Dreameez?

Velikost punčke: 30 cm
Velikost avtomobila: 22,5 cm.

Proizvajalec: Funville


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.