Družabna igra Risk Legacy

Družabna igra Risk Legacy

59,90  z vključenim DDV

V nenehno spreminjajočem se svetu, polnem presenečenj, pustite svoj pečat in se potegujte za prevlado!

Primerno za starost: 13+ let
Število igralcev: 3-5
Čas igranja: 30-90 minut

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 5010993911325 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Družabna igra Risk Legacy

Družabna igra Risk Legacy – V nenehno spreminjajočem se svetu, polnem presenečenj, pustite svoj pečat in se potegujte za prevlado.

Risk Legacy predstavlja, če že ne nov, pa vsaj redek koncept v namiznih igrah: kampanjo. V svojem bistvu je igra, zlasti na začetku, zelo podobna običajni igri Risk z nekaj spremembami. Igralci nadzirajo države ali regije na zemljevidu sveta in s preprostim bojem (pri čemer igralci z metanjem kock določijo, kdo bo v posamezni bitki izgubil enote) poskušajo izločiti vse nasprotnike z igralne plošče ali nadzorovati določeno število „rdečih zvezd“, ki so znane kot točke zmage (VP).

Drugače pa je, da se igra Risk Legacy’ sčasoma spreminja glede na izid vsake igre in različne odločitve igralcev. V vsaki igri igralci izberejo eno od petih frakcij; vsaka frakcija ima edinstveno oblikovane figure in, kar je še pomembneje, različna pravila. Na začetku prve igre vsaka od teh frakcij pridobi možnost kršitve enega manjšega pravila, na primer možnost premikanja enot kadar koli med potezo in ne šele na koncu.

Edinstvenost te igre je v tem, da morajo igralci pri izbiri moči izbrati eno od dveh moči svoje frakcije, nalepko te moči nalepiti na svojo karto frakcije, nato pa uničiti karto z drugim pravilom – pri uničenju pravila pomenijo to, kar piše: „Če je karta uničena, je trajno odstranjena iz igre. Raztrgajte jo. Vrzite jo v smeti.“ Ta ključni koncept je prisoten v celotni igri. Te spremembe lahko vključujejo povečanje virov države (za rekrutiranje vojakov namesto starejšega načina rekrutiranja „ujemanje treh simbolov“), dodajanje bonusov ali kazni za obrambne mete kock državam ali dodajanje trajnih bonusov za celinske vojake, ki lahko vplivajo na vse igralce.

Primerno za starost: 13+ let
Število igralcev: 3-5
Čas igranja: 30-90 minut

Igra je v angleškem jeziku.

Proizvajalec: Hasbro


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.