Družabna igra Joking Hazard

Družabna igra Joking Hazard

29,90  z vključenim DDV

Zdaj lahko s prijatelji ustvarite zabaven in nesramno obarvan strip v treh sličicah!

Primerno za starost: 18+ let
Število igralcev: 3-10
Čas igranja: 30-90 minut

Opis

Družabna igra Joking Hazard

Družabna igra Joking Hazard – Ustvarjalci igre Cyanide & Happiness prihajajo z igro s kartami, v kateri igralci tekmujejo, kdo bo dokončal grozen strip.

Joking Hazard prepušča ustvarjalni nadzor v roke igralcev. Vsak strip je majhna zgodba, ki jo ustvarjate od začetka. Ta zgodba lahko gre v tako dobro ali tako grozno smer, kot ste vi sami. Z vsemi razširitvenimi paketi ima Joking Hazard na desetine milijonov možnih kombinacij stripov.

Ustvarjalci so povedali:

„Nekoč nam je nekdo na internetu rekel, da je ustvarjanje stripov s figuricami iz lepljenk prekleto enostavno in da smo grdi in neumni. V vseh pogledih so imeli prav. Zato smo po nekaj urah jokanja ustvarili Generator naključnih stripov, ki je od svoje ustanovitve leta 2014 s svojo računalniško generirano komedijo zabaval milijone ljudi. Po nekaj tednih igranja z generatorjem naključnih stripov smo se začeli spraševati, ali bi se njegove na stotine naključnih panelov lahko uporabile za igro s kartami, v kateri bi s prijatelji tekmovali, kdo bo dokončal strip s smešno poanto. Zato sva natisnila vse slike iz generatorja in se z njimi začela igrati.“

KAKO IGRATI? Vzemite 7 kart. Kupček odigra prvo karto, izberite sodnika, ki odigra drugo, nato vsak izbere tretjo karto in tako ustvari strip s tremi panoji. Sodnik izbere zmagovalca.

Igra vključuje komplet 350 edinstvenih kart – to je 15,4 milijona kombinacij stripov!

Primerno za starost: 18+ let
Število igralcev: 3-10
Čas igranja: 30-90 minut

Igra je v angleškem jeziku.

Proizvajalec: Joking Hazard


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.