Igralne karte UNO Flip

Igralne karte UNO Flip

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 7+ let

Število igralcev: 2-10

Opis

Igralne karte UNO Flip

Igralne karte UNO Flip – Pripravite se na naslednjo različico klasične igre UNO™: UNO FLIP!™.

Gre za igro, ki jo poznate, in nove vznemirljive preobrate, kot so obojestranski komplet kart, posebna karta FLIP in strožje kazni, ki klasičnemu igranju dajejo konkurenčno prednost. Na voljo sta „svetla stran“ kompleta, ki se igra kot klasični UNO™, in „temna stran“, kjer so kazni zelo stroge. Če odigrate karto FLIP, se vse karte v vaši roki, na kupčku in v kompletu za vlečenje obrnejo in razkrijejo popolnoma nov niz številk in barv na nasprotni strani! Imetnik karte FLIP določi, ali boste igrali na svetli ali temni strani kompleta – in kdaj ga boste obrnili nazaj.

Temna stran kompleta vsebuje nove akcijske karte, ki resnično pretresejo situacijo, kot sta karti Vleci pet in Preskoči vse. S strategijami razburkajte tekmece in se prvi znebite svojih kart, da bi zmagali. Ko vam ostane le ena karta, ne pozabite zaklicati „UNO!“ Zdaj lahko ljubitelji iger s kartami dobijo UNO FLIP!™ v trpežni škatlici, ki je odlična za shranjevanje in potovanja.

Ta zabavna družinska igra s kartami je kot nalašč za otroke od 7. leta dalje.

Število kart: 112

Proizvajalec: Mattel


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.