Družabna igra Amazing roulette

Družabna igra Amazing roulette

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 14+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905991008354 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Družabna igra Amazing roulette

Družabna igra Amazing roulette – Igra ruleta z elektrošoki je odličen način za popestritev vsake zabave, tako družinske kot prijateljske. Ta razburljiva igra povzroča pozitivno vznemirjenje in veliko smeha.

Ko namestite baterije, začne ruleta utripati z lučkami, glasba pa ustvarja vzdušje, polno napetosti in vznemirjenja. Vsak udeleženec položi svoje prste na napravo in ob elektrošokovem udaru izvede izziv, ki ga izberejo igralci.

Igra lahko deluje tudi kot detektor laži. Vsak udeleženec položi prste v napravo in odgovori na vprašanje, ki ga postavijo preostali igralci. Ko elektrošok zadene osebo, ki je dala lažniv odgovor, vsi vedo, da so odkrili lažnivca. Možnosti za igro so neskončne – glede na ustvarjalnost in domišljijo udeležencev si je mogoče zamisliti različne naloge in izzive.

Zahvaljujoč priseskom je igra stabilna in se med igro ne premika, kar zagotavlja udobje in stabilnost.

Igra rulete z električnimi šoki ni le način za razgibavanje zabave, temveč tudi odlična priložnost za povezovanje in skupno zabavo. Ne bojte se eksperimentirati in spraviti prijatelje v dobro voljo – ta igra bo poskrbela za nepozabne spomine in veliko pozitivnih čustev.

Igra se napaja s 3x 1,5V baterijami AA, ki niso priložene.

Dimenzije igre: 14 cm x 14 cm x 6,5 cm

Dimenzije embalaže: 15cm x 15cm x 7cm

Igra ima certifikat CE in je skladna tudi s standardom EN71. Primerno za otroke, starejše od 14 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.