Družabna igra Similo Harry Potter
Družabna igra Similo Harry Potter

Družabna igra Similo Harry Potter

13,50  z vključenim DDV

Primerno za starost: 7+ let
Število igralcev: 2+
Čas igranja: 10 minut

Opis

Družabna igra Similo Harry Potter

Družabna igra Similo Harry Potter – je sodelovalna igra dedukcije, v kateri je vaš cilj, da drugi igralci uganejo en skrivni lik, tako da kot namige igrate druge karte likov iz svoje roke in navedete, ali so podobni ali drugačni od skrivnega lika.

Ta nova izdaja igre z dedukcijo iz sveta čarovnikov, ki je požela veliko odobravanje kritikov, vsebuje paket 39 velikih kart, ki jih je ilustriral Naïade in na katerih so portreti in imena številnih likov iz sveta Harryja Potterja.

Na primer, dajalec namigov mora uganjalce pripeljati do tega, da prepoznajo Hagrida. Albusa Dumbledorja lahko igrajo navpično, da bi namignili, da ima skrivni lik brado, da dela na Bradavičarki ali da pomaga Harryju v številnih situacijah. Lahko pa vodoravno zaigrajo Bellatrix Lestrange, da bi poudarili, da skrivnostni lik ni zlobnež in da to ni ženska … Na ugibajočih bo, da bodo razumeli, kaj želi dajalec namigov nakazati!

Vse igre Similo so med seboj združljive.

Primerno za starost: 7+ let
Število igralcev: 2+
Čas igranja: 10 minut

Igri so priložena slovenska navodila.

Proizvajalec: Horrible Guild


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.