Družabna igra Tower collapse eigrace

Družabna igra Tower collapse

8,90  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5905884457733 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Družabna igra Tower collapse

Družabna igra Tower collapse – razburljiva igra stolp s stebrom je zanimiva in razburljiva igra, ki obljublja ure družinske zabave in razvedrila. Ta igra z dinamično postavitvijo, ki jo sestavlja 30 pisanih stebrov in 7 plošč, igralce izzove, da zgradijo čim višji stolp in hkrati ohranijo njegovo stabilnost, da se ne bi prevrnil.

Cilj je preprost, a vznemirljiv: sestavite stolp s pomočjo stebrov in plošč, da ustvarite strukturo, ki bo dosegla veliko višino. Vendar pa je težava v tem, da stolp ostane stabilen in se izogne vsakršnemu zrušenju.

Pravila igre se vrtijo okoli vzdrževanja stolpa kot skupnega prizadevanja za čim daljšo stabilnost. Vsak igralec prispeva k temu arhitekturnemu čudežu tako, da izmenično meče kocko. Rezultat določa, kateri steber mora previdno odstraniti z rahlo zibajoče se strukture. Strategija je v tem, da izberete pravi steber, ne da bi se zaradi tega zrušil celoten stolp.

Napetost se stopnjuje z vsako potezo igralca, saj stolp postaja vse bolj nestabilen. Napetost doseže vrhunec, ko udeleženci skrbno izberejo strategijo, da bi ohranili ravnovesje stolpa. Igralec, ki nehote povzroči, da se stolp zruši, postane nesrečni poraženec kroga.

Ta igra je kot nalašč za družinske večere ali srečanja, saj spodbuja timsko delo, strategijo in kanček tekmovalnosti. Spodbuja koordinacijo, koncentracijo in spretnosti hitrega odločanja na zabaven in interaktiven način za igralce vseh starosti.

Igra je pakirana v škatli velikosti 30 cm x 25 cm x 15 cm, zato je priročna za shranjevanje in prenašanje, kar zagotavlja, da lahko zabavo odnesete kamor koli, naj bo to prijeten večer doma ali pustolovščina na prostem. Igralni stolp s stebrom je fantastičen dodatek k vsaki zbirki iger, saj obljublja smeh, razburjenje in nepozabne trenutke za vso družino.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.