Ustvari prvo knjigo zgodb - samorogi

Ustvari prvo knjigo zgodb – samorogi

5,99  z vključenim DDV

Opis

Ustvari prvo knjigo zgodb – samorogi

Ustvari prvo knjigo zgodb – samorogi – Otroci bodo uživali ob izdelovanju čisto svoje knjige z velikimi nalepkami iz pene, s katerimi bodo lahko ustvarili prave likovne kreacije. Ta ustvarjalni komplet ponuja zabaven in enostaven način za izražanje kreativnosti ter hkrati spodbuja razvoj finih motoričnih spretnosti.

LASTNOSTI IZDELKA:

 • Velike penaste nalepke: Komplet vsebuje velike nalepke iz pene v različnih barvah in oblikah, ki so enostavne za uporabo in prijetne na dotik.
 • Interaktivna knjiga: Otroci lahko z nalepkami ustvarjajo različne prizore in zgodbe, kar jim omogoča, da se izrazijo skozi vizualno umetnost.
 • Učenje skozi igro: Izdelava knjige pomaga otrokom razvijati finomotorične spretnosti, koordinacijo roka-oko in ustvarjalno razmišljanje.
 • Personalizacija: Otroci lahko svojo knjigo personalizirajo tako, da zapišejo svoje ime na naslovnico, kar spodbuja občutek ponosa in dosežka.

NAVODILA:

 1. Penaste nalepke ustreznih barv nalepite glede na barve in oblike: Vsako nalepko previdno odlepite z zaščitno folijo in jo nalepite na ustrezno mesto v knjigi glede na barvo in obliko.
 2. Napeljite vrv skozi luknjice na 2 stranicah in zavežite vozel: Ko so vse nalepke na svojih mestih, vzemite vrv in jo napeljite skozi predvidene luknjice na dveh stranicah knjige. Nato vrv zavežite v vozel, da strani povežete skupaj in dokončate knjigo.
 3. Zapišite svoje ime na naslovnico: Na naslovnico knjige zapišite svoje ime, da dokončate svojo ročno izdelano brošuro in ji dodate osebni pečat.

S tem kompletom bodo otroci z veseljem ustvarjali svojo knjigo in se ob tem učili novih spretnosti. Ustvarjanje svoje knjige z velikimi penastimi nalepkami bo zanje zabavna in izpolnjujoča dejavnost, ki jo bodo z veseljem pokazali svojim prijateljem in družini.

 • Za starosti: od 3. do 8. leta
 • Črtna šifra: 6920773315900
 • Šifra izdelka: 435031
 • Šifra proizvajalca: CH211590
 • Dimenzije: 23 x 23 x 0.6 cm
 • Teža: 0,12 kg

Uvoznik v EU: Singa d.o.o.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce. Ta komplet vsebuje plastično vrečko. Opozorilo! Vrečka ni igrača. Vrečke ne puščajte v bližini majhnih otrok. Nevarnost zadušitve.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Poreklo: Kitajska. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.