Družabna igra Werewolves - Night of the Vampires

Družabna igra Werewolves – Night of the Vampires

16,50  z vključenim DDV


Primerno za starost: 10+ let
Število igralcev: 5-24
Čas igranja: 30-90 minut

Nastane noč in celotna vas zaspi. Toda med vaščani so vampirji, ki vsako noč poiščejo in ugriznejo eno žrtev. Ali bodo vaščani uspeli odkriti, kdo so vampirji, in se osvoboditi njihovih groženj?

Opis

Družabna igra Werewolves – Night of the Vampires

Družabna igra Werewolves – Night of the Vampires – Kjerkoli se volkodlaki lotijo vragolij, so vampirji nedaleč stran. To velja tudi za nadaljevanje družabne igre Werewolves – Night of the Vampires, v kateri so krvoločni vampirji na prostosti.

Preverjeno načelo igre ostaja enako: vsako noč vampirji na skrivaj ugriznejo enega človeka. Naslednji dan vsi igralci razpravljajo o tem, kdo med njimi bi lahko bil vampir – in po glasovanju lahko linčajo najbolj sumljivo osebo. Posebni liki, kot sta nespečnež in preiskovalec, lahko razkrinkajo vampirje, toda ali jim bodo ljudje naslednji dan verjeli?

Werewolves – Night of the Vampires je samostojna igra, lahko pa jo tudi kombinirate z Werewolves New Edition in igrate z do 48 ljudmi v treh ekipah (vampir, volkodlak, vaščan).

Werewolves je ena najbolj priljubljenih družabnih iger vseh časov in najboljša igra za večje skupine vseh starosti. Leta 2022 je založba Pegasus izdala prenovljeno različico te igre s čudovitimi, atmosferičnimi umetninami na velikih kartah, ki igralcem ne povedo le, katero vlogo igrajo, temveč tudi kako njihova vloga deluje, tako da ljudem, ki še nikoli niso igrali te igre, ni treba izdati svoje skrivne identitete z vprašanjem, kaj morajo storiti.

Igra Werewolves – Night of the Vampires vsebuje: 26 kart s karakterji, 1 kartica z vrednostjo karakterjev, 1 beležka in pravila v angleškem jeziku.

Primerno za starost: 10+ let
Število igralcev: 5-24
Čas igranja: 30-90 minut

Proizvajalec: Pegasus Spiele, proizvedeno v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano v Nemčiji.