Družabna igra Werewolves

Družabna igra Werewolves

16,50  z vključenim DDV


Primerno za starost: 8+ let
Število igralcev: 5-24
Čas igranja: 30-90 minut

Nastane noč in celotna vas zaspi. Toda med vaščani so volkodlaki, ki vsako noč poiščejo in pojejo eno žrtev. Ali bodo vaščani uspeli odkriti, kdo so volkodlaki, in se osvoboditi njihovih groženj?

Opis

Družabna igra Werewolves

Družabna igra Werewolves je odlična igra za večje skupine vseh starosti. Vživite se v vlogo enega od vaščanov in razkrinkajte volkodlake. Ali pa igrajte volkodlaka in prepričajte vaščane o svoji nedolžnosti, medtem ko se ponoči odpravite na lov.

Igra Werewolves se dogaja v majhnem mestu, kjer manjšina meščanov skriva nevarno skrivnost. Vsakemu igralcu je na skrivaj dodeljena vloga – volkodlak, vaščan ali jasnovidec (poseben vaščan). Na voljo je tudi moderator, ki nadzoruje potek igre. Igra poteka izmenično med nočno in dnevno fazo. Ponoči volkodlaki na skrivaj izberejo vaščana, ki ga bodo ubili. Tudi jasnovidec (če je še živ) vpraša, ali je drugi igralec volkodlak ali ne. Podnevi se razkrije ubiti vaščan, ki je izpadel iz igre. Preostali vaščani nato glasujejo o igralcu, za katerega sumijo, da je volkodlak. Ta igralec razkrije svojo vlogo in izstopi iz igre. Volkodlaki zmagajo, če je število vaščanov in volkodlakov enako. Vaščani zmagajo, ko ubijejo vse volkodlake.

Werewolves je ena najbolj priljubljenih družabnih iger vseh časov in najboljša igra za večje skupine vseh starosti. Leta 2018 je založba Pegasus izdala prenovljeno različico te igre s čudovitimi, atmosferičnimi umetninami na velikih kartah, ki igralcem ne povedo le, katero vlogo igrajo, temveč tudi kako njihova vloga deluje, tako da ljudem, ki še nikoli niso igrali te igre, ni treba izdati svoje skrivne identitete z vprašanjem, kaj morajo storiti.

Igra Werewolves vsebuje: 25 kart s karakterji, 1 kartica z vrednostjo karakterjev in pravila v angleškem jeziku.

Primerno za starost: 8+ let
Število igralcev: 5-24
Čas igranja: 30-90 minut

Proizvajalec: Pegasus Spiele, proizvedeno v Nemčiji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano v Nemčiji.