Družabna igra Istanbul

Družabna igra Istanbul

42,99  z vključenim DDV


Primerno za starost: 10+ let
Število igralcev: 2-5
Čas igranja: 40-60 minut

Dobrodošli v vrvežu in gneči bazarja v Istanbulu! Trgovci in njihovi pomočniki hitijo skozi ozke uličice, poskušajo biti bolj uspešni od svojih tekmecev. Dobra organizacija je ključna: vozički morajo biti napolnjeni z blagom v skladiščih in nato hitro dostavljeni na različne destinacije s pomočniki.

Opis

Družabna igra Istanbul

Družabna igra Istanbul – Dobrodošli v vrvežu in gneči bazarja v Istanbulu! Trgovci in njihovi pomočniki hitijo skozi ozke uličice in poskušajo biti bolj uspešni od svojih tekmecev. Dobra organizacija je ključna: vozički morajo biti napolnjeni z blagom v skladiščih in nato hitro dostavljeni na različne destinacije s pomočniki.

Cilj trgovcev je biti prvi, ki zbere določeno količino rubinov.

V Istanbulu vodite skupino enega trgovca in štirih pomočnikov skozi 16 lokacij na bazarju. Na vsaki takšni lokaciji lahko izvedete določeno akcijo. Izziv pa je v tem, da morate, če želite ukrepati, tja premakniti svojega trgovca in pomočnika, nato pa pomočnika pustiti za seboj (da obravnava vse podrobnosti, medtem ko se vi osredotočate na večje zadeve). Če želite pozneje znova uporabiti tega pomočnika, se mora vaš trgovec vrniti na to lokacijo, da ga prevzame. Zato morate skrbno načrtovati vnaprej, da ne bi ostali brez pomočnikov in tako ne bi mogli storiti ničesar …

Primerno za starost: 10+ let
Število igralcev: 2-5
Čas igranja: 40-60 minut

Igra je v angleškem jeziku. Priložena QR koda za prenos navodil v slovenščini.

Proizvajalec: Pegasus Spiele


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.