Družabna igra Easter Quest

Družabna igra Easter Quest

22,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 5+ let
Število igralcev: 2-4
Čas igranja: 15-20 minut

Igra omogoča igralcem, da razvijajo prostorsko zaznavo in se učijo računskih spretnosti, vse to pa se dogaja v razburljivem tekmovanju, kdo bo našel največ jajc!

Opis

Družabna igra Easter Quest

Družabna igra Easter Quest – Bodi najhitrejši lovec velikonočnih jajčkov!

Bliža se Velika noč, lov velikonočnih jajčkov pa je vedno priljubljen tako za otroke kot za odrasle. Izostrite svoj vid in se potopite v pustolovščino z igro Easter Quest in postanite najhitrejši lovec velikonočnih jajc v igri!

V družabni igri Easter Quest je vaš cilj zbrati čim več žetonov jajc. Na začetku poteze se pokaže karta, ki ustreza žetonu jajca. Vsa jajca so morda videti enaka, vendar se v resnici nekoliko razlikujejo.

Hitreje ko najdete pravi žeton jajca, večje so vaše možnosti, da ga zberete. Zmaga tisti, ki do konca igre zbere največ jajc!

Z živahnimi barvami – To čudovito igro je ilustrirala Marine Cazaux.

S sestavnimi deli, izdelanimi po meri – Z igralnimi elementi, prilagojenimi za majhne otroke, vključno z velikanskimi kockami in barvitimi figuricami.

Igriva in poučna – igra Easter Quest omogoča igralcem, da razvijajo prostorsko zaznavo in se učijo računskih spretnosti, vse to pa se dogaja v razburljivem tekmovanju, kdo bo našel največ jajc.

Primerno za starost: 5+ let
Število igralcev: 2-4
Čas igranja: 15-20 minut

Priložena QR koda za prenos navodil v slovenščini.

Proizvajalec: Matagot SAS


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.