Družabna igra Snack Happens

Družabna igra Snack Happens

27,99  z vključenim DDV


Primerno za starost: 5+ let
Število igralcev: 2-4
Čas igranja: 15-20 minut

Živali imajo prosto pot v kuhinjo in se lotijo plenjenja hladilnika. Po koščkih zbirajo slastne prigrizke, kot so lubenice, torta in paprike v svoja skrivališča. Kdo bo prvi našel svoje skrivališče?

Opis

Družabna igra Snack Happens

Družabna igra Snack Happens – Ljudje so končno odšli in živali imajo prost dan. Čas je za napad na hladilnik! Ena za drugo prinašajo v svoja skrivališča okusne prigrizke, kot so melona, torta in paprika. Toda kdo bo najhitreje napolnil svoje skrivališče?

V igri Snack Happens igralci prevzamejo vloge mačke, miši, psa in papagaja, katerih cilj je čim bolj napolniti skrivno skrivališče. Aktivni igralec to stori tako, da v spodnji del škatle, ki predstavlja hladilnik, čim natančneje meče lesene žetone. Glede na to, kje žetoni pristanejo, lahko izberejo in izvedejo določeno akcijo. Vsi ostali igralci lahko nato izmenično izberejo in izvedejo eno od dejanj, ki so pokrita z žetoni. Naslednji krog se začne tako, da naslednja oseba po urinem kazalcu ponovno vrže žetone v hladilnik.

Posebni akciji Škatla za prigrizke in Mešalnik poskrbita za dodatno razburljivost v tej živahni otroški igri.

Primerno za starost: 5+ let
Število igralcev: 2-4
Čas igranja: 15-20 minut

Priložena QR koda za prenos navodil v slovenščini.

Proizvajalec: Pegasus Spiele


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.