Eichhorn lesen vlak z zvokom in lučmi eigrace

Eichhorn lesen vlak z zvokom in lučmi

47,99  z vključenim DDV

Lesene igrača Eichhorn

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4003046022360 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Eichhorn lesen vlak z zvokom in lučmi

Eichhorn lesen vlak z zvokom in lučmi – odkrijte neskončne dogodivščine z lesenim vlakom in z lesenimi gradniki, ki je najboljši spremljevalec za igro in bo spodbudil otrokovo ustvarjalnost in domišljijo.

Ta očarljivi leseni vlak ima dva pisana vagona in vrsto gradnikov različnih oblik in privlačnih barv. Opazujte, kako se otroku zasvetijo oči, ko raziskuje svet oblik in odtenkov, kar spodbuja zgodnje učenje in kognitivni razvoj. Vlak je zasnovan za neskončno zabavo! S skupno 28 deli lahko vaš otrok gradi, prestavlja in pusti domišljiji prosto pot.

Vlak je opremljen z navdušujočo svetlobno in zvočno funkcijo, ki igri doda dodatno stopnjo navdušenja. Vlak iz lesenih gradnikov, izdelan iz visokokakovostnih in otrokom prijaznih materialov, ni le zabaven, temveč tudi varen za vašega malčka. Zasnovan je tako, da zdrži zahtevno igro malčkov, kar zagotavlja vzdržljivost in dolgotrajno zabavo.

Da se bo igra lahko takoj začela, komplet vsebuje 2 x 1,5V LR03 bateriji.

Primerno za starost: 1+

Proizvajalec: Simba
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.