-20%
FidgyCube IQ igra – roza barva

FidgyCube IQ igra – roza barva

7,99  z vključenim DDV

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 7,99 .

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 3831125008742 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

FidgyCube IQ igra – roza barva

FidgyCube IQ igra – roza barva – Zanimiv način, kako pozabiti na stres in se zabavati!

Ta sestavljanka s kroglicami je odlična za odrasle in otroke. Privoščite si odmor od dela in si zbistrite misli. Igrača zahteva koncentracijo in zaradi nje ne boste razmišljali o delu in vsakodnevnih obveznostih. Že po nekaj minutah z njo se boste počutili bolj spočiti in umirjeni. Pozabite na vsakdanje težave.

Želja, da vse kroglice postavite na pravo mesto, bo zaposlila vašo pozornost in pozabili boste na vsakdanje skrbi. Privoščite si nekaj trenutkov oddiha. Da bi vse kroglice postavili na pravo mesto, jih mora glavni mehanizem nenehno vrteti, spremljati in obračati. Vaši prsti bodo prožnejši, vaše reakcije pa hitrejše.

Sodobni tempo življenja s seboj prinaša velike količine stresa. Obnovite dobro razpoloženje in zmanjšajte živčnost tako, da se osredotočite na zlaganje kroglic po barvah. Spodbuja različne spretnosti pri otrocih. Poleg usklajevanja gibanja ta igrača pri otrocih neguje koncentracijo, potrpežljivost in spretnosti reševanja težav. Naj se vaši otroci že od zgodnjega otroštva učijo osnov strateškega razmišljanja.

Material: plastika ABS

Velikost: 12 x 3 x 10,5 cm

Uvoznik in distributer: Providio


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Set za učenje matematikeOPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.