FLEXIQ Hands Up! eigrace

FLEXIQ Hands Up!

19,99  z vključenim DDV

logo

Primerno za starost: 7+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5430003112045 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

FLEXIQ Hands Up!

FLEXIQ Hands Up! je napeta in hitra igra, kjer se preizkusite kot varnostnik v muzeju, z nalogo, da prvi prepoznate krajo in ujamete tatove, preden pobegnejo z dragocenimi diamanti. Ali jih lahko ujamete na delu?

Kako Igrati:

  1. Tatovi v Muzeju: Tatovi so skrivaj vstopili v muzej in poskušajo ukrasti dragocene diamante. Vaša misija kot varnostnik je, da opazite vse “kraje” in ujamete tatove brez sprožitve lažnega alarma!
  2. Ujemanje Kart: Bodite prvi, ki opazi kombinacijo karte Tat, karte Prstni odtis in karte Diamant, kjer vse tri karte vsebujejo enako ali različno število elementov. Bodite najhitrejši igralec, ki zgrabi diamant v sredini, označi krajo in zbere karte!
  3. Spremenljive Pogoji: Vsakič, ko se obrnejo nove karte, se pogoji za iskanje pravilne kombinacije kart spremenijo. OSTANITE OSREDOTOČENI!! V ravni Power ON posebne karte še dodatno spremenijo igro!
  4. Zmagovalec: Zberite največ kart in postanite najboljši varnostnik!

Koristi:

  • Spodbuja vašo prilagodljivost ter hitrost zaznavanja in reakcije.
  • Percepcijska Hitrost: Ali ste prvi, ki nekaj opazite? Ta igra trenira vaše opazovalne veščine, kar vam bo dalo prednost tudi v vsakdanjem življenju.
  • Reakcijska Hitrost: Kako hitro reagirate na nepričakovano situacijo? Bodite hitri kot strela, da pravilno ocenite svoje možnosti in prvi odgovorite bodisi z besedami ali dejanji.

Splošne Informacije:

  • Število igralcev: 2-6
  • Trajanje igre: 15 minut
  • Priporočena starost: 7+

“Hands Up!” je odlična igra za razvijanje spretnosti hitrega razmišljanja in prilagajanja, hkrati pa zagotavlja obilo zabave in smeha za celotno družino ali skupino prijateljev. Bodite prvi, ki prepozna krajo, ujame tatove in postane najboljši varnostnik v tej dinamični in vznemirljivi igri!

Proizvajalec: FlexiQ


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem