FLEXIQ Monster Mash eigrace

FLEXIQ Monster Mash

19,99  z vključenim DDV

logo

Primerno za starost: 6+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 5430003112038 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

FLEXIQ Monster Mash

FLEXIQ Monster Mash je razburljiva in hitra igra, kjer se preizkusite kot Varuh Kraljestva in se poskusite znebiti vseh kart pošasti iz svoje roke, medtem ko vaši nasprotniki poskušajo storiti enako! Spretno odstranite pošasti in jih poskusite pregnati v deželo vaših nasprotnikov. A pazite se večbarvnih pošasti, ki lahko vse premešajo!

Kako Igrati:

  1. Misija Varuha: Kot Varuh Kraljestva je vaša naloga, da se znebite vseh kart pošasti iz svoje roke, medtem ko vaši tekmeci poskušajo storiti enako.
  2. Ujemanje Kombinacij: Poskusite opaziti pravilno kombinacijo treh enakih pošasti, treh pošasti enake barve ali treh enakih barv ozadja. Bodite prvi, ki “zmečka” prilagodljivo pošast in pošlje pošasti v deželo nasprotnika.
  3. Večbarvne Pošasti: Pošasti se bodo pojavile v mešanici barv in oblik, ki bodo zmedle še tako izkušenega Varuha. Vsaka nova karta, ki se obrne, spremeni pogoje za opazovanje pravilne kombinacije. Pazite se večbarvnih pošasti, ki so vse štiri barve hkrati in bodo še bolj zmešale stvari!
  4. Zmagovalec: Bodite prvi, ki se znebi vseh kart pošasti iz svoje roke, rešite svoje kraljestvo in zmagajte igro!

Koristi:

  • Spodbuja vašo prilagodljivost ter hitrost zaznavanja in reakcije.
  • Percepcijska Hitrost: Ali ste prvi, ki nekaj opazite? Ta igra trenira vaše opazovalne veščine, kar vam bo dalo prednost tudi v vsakdanjem življenju.
  • Reakcijska Hitrost: Kako hitro reagirate na nepričakovano situacijo? Bodite hitri kot strela, da pravilno ocenite svoje možnosti in prvi odgovorite bodisi z besedami ali dejanji.

Splošne Informacije:

  • Število igralcev: 2-8
  • Trajanje igre: 20 minut
  • Priporočena starost: 6+

“Monster Mash” je odlična igra za razvijanje spretnosti hitrega razmišljanja in prilagajanja, hkrati pa zagotavlja obilo zabave in smeha za celotno družino ali skupino prijateljev. Bodite prvi, ki se znebi vseh pošasti in rešite svoje kraljestvo v tej dinamični in vznemirljivi igri!

Proizvajalec: FlexiQ


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem