Hape Nakupovalni voziček eigrace

Hape Nakupovalni voziček

48,90  z vključenim DDV

hape logo

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 6943478006218 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Hape Nakupovalni voziček

Hape Nakupovalni voziček  za otroke je popolna igrača za malčke, ki radi posnemajo odrasle in radi sodelujejo v domačih opravilih. S svojimi dimenzijami 42,8 cm x 30 cm x 50,4 cm je ta nakupovalni voziček idealna replika pravega nakupovalnega vozička, prilagojenega otrokom starejšim od 3 let.

Izdelan iz kakovostnega lesa je ta voziček trpežen in vzdržljiv, kar omogoča otrokom, da vanj položijo svoje najljubše igrače ali plišaste prijatelje ter se igrajo v vlogi odraslih. To je odličen način, kako spodbuditi domišljijo in kreativnost ter razvijati socialne veščine skozi vlogo nakupovanja ali igre v trgovini.

Nakupovalni voziček ne le spodbuja otrokovo igro vlog in domišljijo, ampak tudi razvija njihovo fino motoriko in koordinacijo. Med potiskanjem vozička otroci izboljšujejo svoje gibalne spretnosti, hkrati pa se učijo o ravnotežju in kontroli gibanja.

S svojo realistično podobo in funkcionalnostjo ta lesen nakupovalni voziček omogoča, da otroci oponašajo vsakdanje situacije, ki jih vidijo v resničnem svetu, ter se pri tem zabavajo. Poleg tega je ta igrača odličen način za spodbujanje samostojnosti in odgovornosti, saj otrokom omogoča, da se počutijo kot pomemben del domačih opravil.

Zaradi svoje vzdržljivosti, varnosti in spodbujanja razvoja različnih veščin je ta lesen nakupovalni voziček odlična izbira za starše, ki iščejo kakovostno igračo, ki bo otrokom omogočila ne le zabavo, temveč tudi učenje in razvoj različnih spretnosti.

Proizvajalec: HAPE
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.