Igrača DIY helikopter 27cm eigrace

Igrača DIY helikopter 27cm

25,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5905991018933 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Igrača DIY helikopter 27cm

Igrača DIY helikopter 27cm je popolna igrača za vsakega malega fanta, ki sanja o tem, da postane mehanik in ljubi odkrivati, kako delujejo stroji. Ta čudovit modri helikopter ima živahne, privlačne barve, ki bodo takoj pritegnile pozornost vsakega otroka.

Lastnosti:

  • Premični propeler – Ena glavnih prednosti te igrače je premični propeler, ki ga je mogoče enostavno vrteti. To dodaja realizem igri in spodbuja otrokovo domišljijo. Helikopter ima tudi kolesa, kar omogoča premikanje po tleh in igranje različnih scenarijev in zgodb, od vzletov in pristankov do reševalnih misij.
  • Komplet orodij – Igrača je opremljena s kompletom orodij, ki vključuje vrtalnik, izvijač, ključ in tri zamenljive nastavke. Ta orodja so posebej oblikovana za majhne roke, tako da lahko otroci varno in enostavno razstavijo in sestavijo helikopter. To je odlična priložnost, da se počutijo kot pravi mehaniki in razvijajo ročne spretnosti ter koordinacijo rok in oči.
  • Izobraževalna vrednost – Razstavljivi helikopter ne zagotavlja le veliko zabave, ampak tudi podpira otrokov intelektualni in motorični razvoj. Igranje mehanika pomaga razvijati spretnosti reševanja problemov, potrpežljivost in natančnost. Poleg tega otroci spoznavajo osnovna načela mehanike in delovanje različnih orodij.
  • Kreativna in tehnična pustolovščina – Modri risani helikopter za razstavljanje ni le odlična zabava, temveč tudi izobraževalna pustolovščina, ki razvija ustvarjalnost in zanimanje za tehnologijo. To je popolno darilo za vsakega otroka, ki želi raziskovati, graditi in popravljati, saj združuje učenje z zabavo.
  • Napajanje – Vrtalnik deluje na 2x 1.5V AA baterije, ki niso priložene.

Dimenzije helikopterja: 27 cm x 19,5 cm x 14 cm

Velikost pakiranja: 46,5 cm x 23,5 cm x 15 cm

Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN71. Namenjena je otrokom, starejšim od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.