Igrača DIY letalo 32cm eigrace

Igrača DIY letalo 32cm

25,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5905991018926 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Igrača DIY letalo 32cm

Igrača DIY letalo 32cm je izjemna igrača, ki otroke popelje v fascinanten svet mehanike. V živahni modri barvi spodbuja male oblikovalce, da spoznajo skrivnosti tega impresivnega vozila. Vključen komplet orodij – vrtalnik, izvijač in trije zamenljivi nastavki – je sestavni del te igrače, ki otrokom omogoča, da sami razstavijo in sestavijo letalo.

Lastnosti:

  • Privlačen dizajn – Letalo v živahni modri barvi takoj pritegne pozornost in spodbuja zabavo. Letalo je mogoče sestaviti z ali brez priloženih kril, kar omogoča različne konfiguracije in dodatno zabavo pri spreminjanju igrače. To daje otrokom priložnost, da eksperimentirajo in ustvarjajo svoje različice letala.
  • Interaktivnost in realizem – Med vožnjo se propelerji letala začnejo vrteti, kar dodaja interaktivnost in realizem igri. Otroci si lahko predstavljajo, da so piloti pravega letala, kar povečuje navdušenje in spodbuja njihovo domišljijo.
  • Komplet orodij – Komplet vsebuje praktična orodja, ki omogočajo popolno razstavljanje in sestavljanje letala. Priloženi so vrtalnik, izvijač in trije zamenljivi nastavki. Orodja so zasnovana z mislijo na majhne roke, tako da lahko otroci varno in enostavno delajo na svojem letalu, razvijajo fino motoriko in koordinacijo rok in oči.
  • Izobraževalna vrednost – Modro letalo za razstavljanje ni le zabava, ampak tudi izobraževalno orodje. Pomaga pri razvoju logičnega razmišljanja, potrpežljivosti in ustvarjalnosti. Otroci se učijo skozi izkušnje, reševanje težav in eksperimentiranje z mehanizmi vozila.
  • Popolno darilo – Ta igrača je popolno darilo za vsakega malega raziskovalca, ki želi združiti zabavo z učenjem. Modro letalo za razstavljanje bo nudilo ure zanimive in poučne zabave ter navdihovalo prihodnje inženirje in mehanike.
  • Napajanje – Vrtalnik deluje na 2x 1.5V AA baterije, ki niso priložene.

Dimenzije letala: 32 cm x 27 cm x 18,5 cm

Velikost pakiranja: 46,5 cm x 23,5 cm x 15 cm

Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN71. Namenjena je otrokom, starejšim od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.