Igrača DIY Tovornjak hruška 28cm eigrace

Igrača DIY Tovornjak hruška 28cm

26,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5905991018834 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , , ,

Opis

Igrača DIY Tovornjak hruška 28cm

Igrača DIY Tovornjak hruška 28cm je fascinantna igrača, ki otroke popelje v svet mehanike in gradbeništva. Je sanje vsakega malega gradbenega inženirja, pripravljenega na pustolovščino.

Lastnosti:

  • Realistična izkušnja – Med vožnjo se betonski mešalec začne vrteti, kar pritegne pozornost in doda realizem simuliranemu gradbišču. Otroci se lahko počutijo kot pravi upravljavci strojev, ko ustvarjajo svoje scenarije.
  • Komplet orodij – Za popolno potopitev v svet gradbeništva je priložen komplet orodij, ki vključuje vrtalnik, izvijač in tri zamenljive nastavke. Ta orodja omogočajo otrokom obilo možnosti za popravila in modifikacije, tako da lahko prevzamejo vlogo pravega mehanika in raziskujejo vsak del svojega priljubljenega tovornjaka.
  • Izobraževalna vrednost – Igrača ne nudi le ur zabave, ampak tudi spodbuja razvoj ročnih spretnosti, ustvarjalnosti in logičnega razmišljanja. Otroci se učijo skozi izkušnje, eksperimentirajo z mehanizmi in rešujejo težave med odvijanjem in sestavljanjem vozila.
  • Interaktivna inženirska lekcija – Tovornjak hruška ni zgolj igrača, temveč interaktivna lekcija inženirstva za bodoče gradbenike in izumitelje. To je popolno darilo za vsakega malega navdušenca nad gradbeništvom, ki želi na zanimiv način odkrivati skrivnosti tehnologije.
  • Napajanje – Vrtalnik deluje na 2x 1.5V AA baterije, ki niso priložene.

Dimenzije mešalca: 28 cm x 18,5 cm x 13,5 cm
Velikost pakiranja: 46,5 cm x 23,5 cm x 15 cm

Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN71. Namenjena je otrokom, starejšim od 3 let.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.